de Kookworkshop nl | online kookworkshops van Koksland nl | Apeldoorn & Twello

Farfalle in tomatensaus met een saucijs

Farfalle in tomatensaus met een saucijs

Farfalle in tomatensaus met een saucijs. Farfalle, oftewel die leuke strikjespasta die ook wel vlinderpasta genoemd wordt, is echt zo’n pasta die iedereen wel kent. “Farfalle” is Italiaans voor “vlinders” en als je goed kijkt, snap je meteen waarom. Die pasta maak je van een simpel deegje dat uitgerold, in rechthoekjes gesneden en dan in het midden een kneepje krijgt, zodat je die schattige strikjes krijgt.

Deze pasta komt natuurlijk uit Italië en is daar mega populair. Je ziet hem vaak terug in allerlei gerechten omdat de vorm zo lekker veel saus opvangt. Of je ‘m nou in een salade doet, met een warme saus mengt of in de soep doet, het is altijd goed.

Nu gaan we iets lekkers maken: Farfalle in tomatensaus met een saucijs, voor 4 personen (900 calorieën per persoon).

Dit heb je nodig :

Aan de slag met de Farfalle in tomatensaus en een saucijs:

Koken die pasta:

Worstjes bakken:

Saus maken:

Serveren:

En daar heb je het, een super simpel maar reuzelekker pastagerecht met farfalle, tomatensaus en saucijzenworstjes. Smullen maar!

Mobiele versie afsluiten