Zelf pasta en ravioli maken is niet moeilijk. Na de kookworkshop zelf pasta en ravioli maken gevolgd te hebben, maak jij thuis de lekkerste verse pasta en gevulde ravioli.
Vooraf maken we twee soorten gevulde ravioli, namelijk met walnoten uit onze eigen boomgaard en met spinazie ricotta vulling. Bij de ravioli maken we een mooie gorgonzola saus.
Afhankelijk van het seizoen en wens bereiden we de pasta met een ‘alla bolognaise’ saus, garnalen en knoflook, carbonara of met zalm en asperges.
Als toetje maken we een heerlijke tiramisu, pannacotta of ricotta taart.

Deze workshop is uitermate geschikt voor beginners en bij mooi weer eten we gezamenlijk de bereidingen aan lange tafels in de tuin.
Kosten en tijdsduur kookworkshop zelf pasta en ravioli maken
De kookworkshop zelf pasta en ravioli maken duurt ongeveer 4 uur inclusief het diner.
- 10-14 personen 75.- euro per persoon inclusief consumpties.
- 6-9 personen 80,- euro per persoon inclusief consumpties.
Boeken, reserveren of meer informatie, klik hier