Home Kookworkshops Kookworkshop De Vietnamese keuken

Kookworkshop De Vietnamese keuken

door Peter Eemsing
Kookworkshop De Vietnamese keuken

Als er één keuken is die de afgelopen jaren explosief in populariteit is gestegen, dan is het wel de Vietnamese keuken. Ga mee op ontdekkingsreis door Vietnamese met de kookworkshop de Vietnamese Keuken. Dit de uitgelezen kans om eens uitgebreid de Vietnamese keuken te leren kennen en te proberen.

Wat gaan we maken tijdens deze kookworkshop de Vietnamese keuken:

Natuurlijk komen de bekende Vietnamese loempia’s een springrolls aan bod. Als tussengerecht maken we Pho, oorspronkelijk komt het uit het Noorden van Vietnam, maar het wordt beschouwd als het nationale gerecht. Het bestaat uit noedels op basis van rijstebloem gereserveerd in een soep, waarvan de bouillon is gemaakt van rundvlees, uien en specerijen. Pho wordt op elk tijdstip gegeten, van s’ ochtends vroeg tot s’ avonds laat. Het hoofdrecht bestaat uit verschillende gerechtjes zoals Banh Xeo (Vietnamese flensjes met vulling van garnalen), Ga Kho, kip in karamelsaus, Bo Xao Hahn, rundvlees met uien, Tom Xao Sa, garnalen met citroengras, Rau Thap Cam, knapperige groente en gebakken rijst met tomaat (com chien sot ca chua).

Als nagerecht serveren we traditionele gember- en ijsthee en we maken een salade van tropisch fruit en bananen in tapioca.

Deze Kookworkshop De Vietnamese keuken is geschikt voor beginners en de wat meer ervaren koks en duurt ongeveer 4 uur. Bij mooi weer eten we gezamenlijk de bereidingen aan lange tafels in de boomgaard te Twello.

Deze kosten voor deze workshop bedragen:

15-25 personen 67,50 euro per persoon inclusief koffie, thee, fris, bier en wijn.

10-14 personen 77,50 euro per persoon inclusief koffie, thee, fris, bier en wijn.

Boeken, reserveren of meer informatie, klik hier

Bekijk ook eens deze workshops