de Kookworkshop nl | online kookworkshops van Koksland nl | Apeldoorn & Twello

Hapje met Hollandse garnalen

Hollandse garnalen met papaya en komkommer

Dit hapje met Hollandse garnalen is supersimpel om te maken en is een heerlijke amuse of voorgerecht tijdens een zomerse dag. Het recept is voldoende voor 2 voorgerechten en 6 amuse hapjes.

Ingrediënten:

Bereidingswijze hapje met Hollandse garnalen:

Meng de mayonaise met de wasabi en limoensap en roer goed door. Voeg de garnalen toe en schep om zodat de wasabimayonaise goed wordt verdeeld over de garnalen. Zet tot gebruik even koel weg. Schil de papaya, verwijder de zaadjes en snijd in kleine blokjes . Was de komkommer, verwijder de zaadlijsten en snijd ook in kleine blokjes.

Pak een mooi rond glas en doe op de bodem de papaya, vervolgens de komkommer en tot slot de garnalen, top af met wat chili cress.

Mobiele versie afsluiten